5 februari 2012

Söndag...

Har varit som en zombie idag efter allt för lite sömn, men men vad gör väl det om hundra år?! Vi tog oss till Ikea och köpte lite saker till mannens kontor och lite små plock till grodans rum. På Hm köpte jag kalsonger åt mannen :) Fastnade för dom pga förpackningen, mums-fili-baba säger jag bara! Det är nåt speciellt med D.B och kommer alltid vara så löp och köp! Natti natt

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!
Brukar kika in på din blogg titt som tätt. 
Och när jag ser den fina sänghimlen över sängen så vill jag bara höja ett varningsfinger. Min dotter har också en som jag så fint gjort iordning som en prinsesshimmel. En natt vaknar jag av att hon hostar till och jag går och tittar till henne. Tack gode gud för det!! För mitt i sängen sitter min lilla 3-åring invirad i sin sänghimmel och jag ser hur hon tar sig om halsen. Jag lindade henne ur och har den numera knuten (nattetid) ovanför sängen. Förlåt att jag lägger mig i. Men står inte ut med tanken att jag inte förvarnar. 
För visst är det mysigt att leka koja med täcken o kuddar. Men å andra sidan kanske du hade tänkt på det redan. Ha en bra dag!